let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på operaterassen

en kväll med kungligt kök & utsikt

se våra tjänster

operaterassen

Operaterrassen, den strålande pärlan bland Stockholms festscener, bjuder in dig till en sommarfest som inte liknar någon annan. Med en spektakulär fusion av enastående kulinariska upplevelser och en panoramautsikt som tar andan ur dig, är detta event skapat för att ge fina sommarminnen för livet.

kvällens höjdpunkter

mingel i stenbaren

Börja din kväll med elegans och stil med en välkomstdrink i den klassiska Stenbaren. Här, omgiven av en förtrollande atmosfär och smakfull inredning, kan du mingla och njuta av stämningsfulla samtal med en fantastisk utsikt över en Stockholm klädd i försommargrönt.

kulinarisk glädje med panoramautsikt

Efter välkomstdrinken bjuder vi in dig till Operaterrassens middagsdel för kvällens huvudakt. Här förenas den hisnande utsikten med förföriska dofter, och vår prisbelönta köksmästare skapar smaker som fångar vårens fräschhet. En kulinarisk resa som kommer att överträffa dina förväntningar.

nattens barer och dansgolv

Avsluta kvällen på ditt sätt med några timmar i baren eller på dansgolvet. En stund för dig att släppa loss och dansa natten lång, och låta vardagen tyna bort.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 30 till 275 personer för att dela denna oförglömliga kväll tillsammans
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande