let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

kanalquiz

båttur, utmanande quiz och middag

se våra tjänster

kanalquiz

Välkommen ombord! Upplev Malmö från sin allra bästa sida i mindre grupper när ni ger er ut på en njutbar båttur genom stadens pittoreska kanaler. Bjud in era kunder eller kollegor till en minnesvärd upptäcktsfärd där ni kan välja att styra båten själva eller ha en kunnig kapten som guidar er. Glid tyst fram genom det vackra stadslandskapet medan ni njuter av trevligt sällskap och kanske några välvalda drycker och snacks.

kvällens höjdpunkter

Quizelement som Förhöjer Upplevelsen

För att göra denna båttur ännu mer underhållande och utmanande erbjuds ett quiz som ger er något extra att se fram emot under er färd. Alla har någon slags kunskap, men vem i gruppen vet egentligen mest? Låt ert sällskap tävla i ett quiz med 30 knepiga frågor som alla är kopplade till platser längs med båtturens väg.

3-Rätters Middag på Västa Station

Efter den spännande aktiviteten väntar en förtjusande 3-rätters middag som serveras på Västa Station. Här får ni inte bara njuta av god mat och dryck, utan även av en genuin och mysig miljö. I kombination med trevligt sällskap blir detta receptet för en minnesvärd afton där ni summerar er underhållande båttur och låter kvällen bli lång.

group icon
Kanalquiz passar utmärkt för grupper med 10 - 100 personer som söker en unik sätt att uppleva Malmö och utmana sina kunskaper
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande