let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

amfibiebuss

hav och land i en spännande kombo

se våra tjänster

amfibiebuss

Har du provat allt? Är du trött på det vanliga? Letar du efter något nytt och oväntat? Att åka buss på vattnet är precis så annorlunda och konstigt som det låter, särskilt när bussen börjar sin resa på land. Asfalt, trafikljus och köer försvinner plötsligt och ersätts av vågskvalp, måsskrik, och den oförutsägbara upplevelsen att sitta som passagerare när en 10-ton tung, otymplig buss plötsligt, som i en Hollywood-film, dyker rakt ut i vattnet. Det är en minst sagt ovanlig upplevelse. Njut av en aktivitet som definitivt sträcker sig bortom det traditionella och ge deltagarna något att prata om under lång tid framöver.

kvällens höjdpunkter

En Fascinerande Amfibiebussresa

En tur med amfibiebussen tar cirka en timme, och sällskapet släpps av på en brygga precis utanför det natursköna Villa Källhagen på Djurgården.

Mat och Dryck på Villa Källhagen

Hos Villa Källhagen förenas en underbar naturnära miljö med enastående matlagning, och ni får njuta av en kulinarisk upplevelse som tar er långt bortom vardagen och stressen. Låt smakerna ta centrum samtidigt som ni summerar en minst sagt ovanlig eftermiddag.

group icon
Amfibiebussen är en perfekt aktivitet för grupper från 1 till 42 personer som vill ge sig ut på en oförglömlig resa över land och vatten och uppleva något utöver det vanliga
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande