let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

curling

halt, taktiskt och roligt

se våra tjänster

curling

Curling är sporten som nästan alla känner till, men som få har haft möjlighet att prova på. Här möts taktik, teknik och spänning i en unik kombination. Med kunniga instruktörer, en välkomnande inlärningskurva och en modern inomhushall, får ni en härlig och social upplevelse. Curlingeventet äger rum på Danderyds curling.

kvällens höjdpunkter

En Snabb Genomgång

Ett curlingevent inleds alltid med en kort genomgång av sportens historia och regler. Här får ni snabb och rolig fakta, tillsammans med konkreta tips som ger er den grundläggande kunskap som behövs för att ge er ut på isen. När ni väl är ute på banan finns det gott om utrymme för både skratt och tävling. Ni kan börja med några testomgångar innan ni går in i den riktiga tävlingsandan. Är ni förberedda för en aggressiv offensiv eller föredrar ni en taktisk triumf? Valet är ert.

Middag på Östergårds

Efter en spännande dag på curlingbanan avslutar ni kvällen fantastiska Östergårds. Här kan ni njuta av era intryck under en spektakulär trerätters middag och låta kvällen fortsätta långt in på natten.

group icon
Curling passar grupper från 4 till 80 personer som vill utforska en annorlunda sport i en social miljö
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande