let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

gameshow

frågesport och underhållning i ett

se våra tjänster

gameshow

TV-program som "På spåret," "Vem vet mest," och "Vem kan slå Filip & Fredrik" är klassiska underhållningsprogram där frågesport, beslutsångest och nerver blandas med glädje och förtvivlan. Det är helt enkelt receptet på spänning, dramatik och skratt.

kvällens höjdpunkter

Eget Underhållningsprogram

Under Gameshow-aktiviteten får ni chansen att tillsammans delta i ert eget fiktiva underhållningsprogram, där ni själva är stjärnorna. Aktiviteten är både unik och spännande och erbjuder en upplevelse långt utöver det vanliga med sitt höga tempo och autentiska atmosfär. En karismatisk programledare kommer att guida er genom olika moment med kluriga frågor, lyckohjul, mentometerknappar och prisbord som några av de spännande ingredienserna. Tävla mot varandra, testa era reaktionsförmågor och förbered er för en riktig vinstfest!

Middag och Tävling i Ett

Kvällens middag serveras kontinuerligt under aktiviteten, vilket innebär att roliga tävlingsmoment varvas med god mat och dryck. Naturligtvis avslutas kvällen med en obligatorisk hyllning av vinnarlaget, där segerpriser delas ut till de som lyckades bäst.

group icon
Gameshow passar grupper på 15 till 70 personer som vill uppleva en spännande kväll med frågesport och underhållning i en festlig och tävlingsinriktad atmosfär
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande