let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

gameshow

frågesport och underhållning i ett

se våra tjänster

gameshow

TV-program som "På spåret," "Vem vet mest," och "Vem kan slå Filip & Fredrik" är klassiska underhållningsprogram där frågesport, beslutsångest och nerver blandas med glädje och förtvivlan. Det är helt enkelt receptet på spänning, dramatik och skratt.

kvällens höjdpunkter

Eget Underhållningsprogram

Under Gameshow-aktiviteten får ni delta i ert eget underhållningsprogram där ni själva är stjärnorna. Aktiviteten är både unik och spännande med högt tempo och en levande atmosfär. En karismatisk programledare leder er genom kluriga frågor, mentometerknappar och andra överraskningar. Tävla mot varandra, testa era reaktionsfömågor och förbered er för en riktig vinstfest. Naturligtvis avslutas Gameshowen med en hyllning till vinnarlaget.

Middag på Jacqueline´s

Efter en fantastisk Gameshow-upplevelse tar kvällen er vidare till en förstklassig trerätters middag på Jacqueline's. Med en elegant atmosfär och enastående service, är Jacqueline's det perfekta stället att fortsätta kvällen och skapa fler oförglömliga minnen tillsamman. Upplev lyxen, njutningen och sällskapet medan ni reflekterar över kvällens höjdpunkter och skapar nya minnen som kommer att vara samtalsämnen långt efter att kvällen har avslutats.

group icon
Gameshow passar grupper på 15 till 70 personer som vill uppleva en spännande kväll med frågesport och underhållning i en festlig och tävlingsinriktad atmosfär
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande