let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

konstnär för en kväll på nationalmuseum

upptäck din kreativa sida

se våra tjänster

nationalmuseum

Nationalmuseet, en klassiker med en ny gnista, välkomnar er efter flera års renovering som avslutades hösten 2018. Här får ni möjlighet att utforska en spännande ny atmosfär, där museets restaurang med panoramautsikt över Strömkajen och Slottet utgör en av Stockholms mest unika och inspirerande platser för event.

kvällens höjdpunkter

Ateljéupplevelse

När ni kliver in i ateljéerna är det dags att låta er kreativitet flöda fritt. Här kan ni upptäcka dolda talanger och omges av en härlig skaparglädje. Det är svårt att undvika att bli inspirerad, och med vägledning från museets pedagoger skapas konstverk som ni kan vara stolta över.

Fördrink i en Unik Barmiljö

Efter den kreativa aktiviteten inleds kvällen på rätt sätt med en fördrink i restaurangens charmiga barmiljö. Låt stämningen inrymmas innan ni fortsätter in till den vackra matsalen där feststämningen vibrerar i väggarna, och den höga servicen lägger grunden för en kväll som sticker ut ur mängden.

Mat och Dryck med Karaktär

Njut av mat och dryck med en tydlig karaktär och personlighet i den eleganta matsalen. Avsluta sedan kvällen i baren med en oslagbar utsikt över den förtrollande staden Stockholm.

group icon
Nationalmuseet välkomnar grupper från 10 till 80 personer för en minnesvärd kväll fylld av kreativitet och kultur i en av stadens mest ikoniska miljöer
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande