let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

pizzabak hos slice of new york

sveriges första pizzabar

se våra tjänster

slice of new york

Välkommen till Sveriges första pizzabar, där vi serverar slices av världsklass – färskt, ekologiskt och helt magiskt. Vår resa började med en enkel fråga: Finns den perfekta pizzan? Med den frågan i åtanke packade restaurangens ägare sina väskor och begav sig ut på en episk världsresa för att avslöja hemligheten bakom den ultimata pizzan. Det blev en äventyrlig resa utan genvägar, där bara det bästa var gott nog. Resultatet talar för sig själv, och nu ger vi er som gäster chansen att lära er att baka denna magiska pizza.

kvällens höjdpunkter

Välkomstbubbel

Er kväll börjar med ett uppfriskande glas bubbel i Slice Of New Yorks snygga lokal på Tegnergatan. Här kan ni slappna av och förbereda er för en kväll fylld av smakupplevelser och kreativitet.

Pizzabakning

Efter välkomstdrinken delas ni in i grupper om fyra personer, och pizzabakningen kan börja. Ni har möjlighet att välja att baka någon av Slice Of New Yorks originalpizzor eller att skapa er alldeles egna pizza med hjälp av de extra ingredienser som finns tillgängliga. Endast fantasin sätter gränserna för era skapelser.

Fri Öl och Vinbar

Under kvällen har ni tillgång till en öppen öl- och vinbar där ni kan njuta av er nybakade pizza tillsammans med goda drycker. Skapa trevlig köksstämning och låt er inspireras till kulinariska storverk.

group icon
Slice Of New York välkomnar grupper som vill uppleva pizzabakning och kulinarisk kreativitet i en avslappnad och festlig atmosfär
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande