let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

vinprovning på beirut café

en speciell vinupplevelse

se våra tjänster

beirut café

En smakupplevelse utöver det vanliga med en vinprovning med libanesiskt fokus. Upptäck en värld av subtila smaker och unika aromer när du tar del av vinprovningen, där presenteras noggrant utvalda libanesiska viner som kompletterar det libanesiska köket på bästa sätt. Välkommen att uppleva den rika smaktraditionen med libanesiska viner tillsammans.

kvällens höjdpunkter

vinprovning

Njut av en vinprovning komponerad av utbildade sommelierer som tar dig med på en resa genom libanons vinregioner och introducerar dig till några av landets mest spännande vinproducenter och deras unika viner.

passande tilltugg

Upplev vinets perfekta parningar med libanesiska delikatesser, från milda ostar till kryddiga mezes, varje rätt är noggrant utvald för att komplettera vinets smaker och förhöja den totala smakupplevelsen.

avslutning med bar och atmosfär

Efter vinprovningen är det dags att fortsätta festen i den livliga baren. Njut av dina favoritviner eller upptäck nya favoriter medan du minglar och avslutar kvällen i glädje och gemenskap på beirut café.

group icon
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande