let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på flädie vingård

med viner från skånska slätten

se våra tjänster

flädie mat & vingård

Flädie Mat & Vingård erbjuder en exceptionell plats för en minnesvärd julupplevelse. Beläget endast 10 minuter från Lund och 15 minuter från Malmö, ger denna sagolika pärla en fridfull och atmosfärisk miljö för lyckade julfester.

kvällens höjdpunkter

Stämningsfull Fördrink

Er kväll på Flädie Mat & Vingård inleds med en stämningsfull och julig fördrink. Njut av ett härligt välkomnande antingen på den mysiga innergården eller varför inte prova Flädie Mat & Vingårds eget glögg, gjort på druvor från gården. Låt feststämningen ta över medan ni njuter av den unika atmosfären.

Middag i En Upplevelsebaserad Atmosfär

Efter den hjärtliga fördrinken väntar en kulinarisk upplevelse för sinnena, där smaker, dofter och känslor kombineras i mat och vin. Flädies Vinbord är indelat i fem serveringar som framhäver de fem grundsmakerna – syrlighet, sälta, beska, umami och sötma – genom noggrant utvalda viner, inklusive Flädie Mat & Vingårds egna, tillsammans med olika rätter. En unik måltidsupplevelse som ni kan avnjuta i den förtrollande vingårdsmiljön.

Bar och Dans

Efter den ljuva middagen är det dags för några timmar med bar och dansgolv. Detta är det perfekta ögonblicket att fira en fantastisk kväll medan ni dansar in natten med en förtrollande utsikt över den vinterklädda omgivningen.

group icon
Flädie Mat & Vingård välkomnar grupper från 30 till 160 personer för en oförglömlig julupplevelse i en avkopplande miljö
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande