let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på grand

lyx och flärd

se våra tjänster

grand hotel

Välkomna till Grand Hotel, en historisk pärla som öppnade sina dörrar år 1899 och sedan dess har upprätthållit samma anda och vision - att imponera med enastående kulinariska upplevelser i praktfulla miljöer. Grand Hotel i Lund utmärker sig med sin franska slottsarkitektur och imponerande utseende. De historiska lokalerna är perfekta för en elegant julfest. Lyxen genomsyrar inte bara lokalerna, utan också maten, servicen och de 83 bekväma hotellrummen. Varför inte kombinera er fest med en lyxig övernattning?

kvällens höjdpunkter

Mingel i foajén

Starta kvällen med ett stämningsfullt mingel i hotellets vackra foajé innan ni går vidare till en av de magnifika festlokalerna. För mindre grupper finns en chambre separée, Vinrummet, och för större sällskap finns den storslagna festlokalen.

förstklassigt julbord

I köket lagas maten med stor omsorg och noggrannhet. Ett välkomponerat julbord serveras för er njutning. Avnjut god dryck och spendera kvällen i trevligt sällskap.

exklusiv underhållning

Ge kvällen en extra touch av flärd med extraordinär underhållning. En magiker som förbluffar, en skicklig jazztrio som sätter stämningen, en pianist som skapar atmosfär eller en DJ som får er att dansa natten lång? Möjligheterna är obegränsade för denna lyxiga julfest.

group icon
Vi välkomnar sällskap av olika storlek till Grand Hotel för en lyxig vinterkväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande