let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på high court

där nutid möter det gamla

se våra tjänster

high court

High Court är en modern mötesplats där det gamla möter nutiden. Beläget inom promenadavstånd från Malmös centralstation finner ni High Court, den imponerande gamla Hovrättsbyggnaden med utsikt över slottsparken och Malmös kanal.

kvällens höjdpunkter

Ett Glas Mousserande

Er julfest på High Court börjar med ett festligt välkomnande i form av ett glas mousserande vin. Det är en perfekt startpunkt för en minnesvärd kväll.

Julinspirerad Trerätters Middag

Njut av en utsökt julinspirerad 3-rätters middag i denna kulturminnesmärkta byggnad. Dofterna av aptitretande rätter fyller luften, och atmosfären är fylld av värmande levande ljus som skapar en oöverträffad stämning.

Bar och Dans

Efter den ljuva middagen har ni möjlighet att avsluta kvällen med några timmar i baren eller dansa in i den mörka vinternatten i sann julanda.

group icon
High Court välkomnar grupper från 50 till 240 personer för en exklusiv julupplevelse i en atmosfärisk miljö som förenar historia och nutid
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande