let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på lokal 17

citypuls vid vattnet

se våra tjänster

lokal 17

Välkommen på en julfest i härlig och social miljö med vattnet precis utanför dörren. Lokal 17 huserar i Studiohuset längs med kanalen och nås med några minuters promenad från Malmö centralstation.

kvällens höjdpunkter

välkomstglögg

Här påbörjas kvällen med trevligt mingel, självklart i samband med lite välsmakande välkomstglögg. I restaurangen är julstämningen total och ni passar förhoppningsvis på att njuta avbåde julkänslor och sällskap medan aptiten gör sig påmind.

julbord

När ni slår er till bords är förväntningarna höga och detta med all rätt, för bakom denna restaurangpärla står två av Malmös mest prisade kockar. Till middag står ett härligt julbord i 4 serveringar för huvudrollen, allt serverat i family-style för att skapa en skön och avslappnad känsla.

dansgolv och bar

En kväll på Lokal 17 avslutas självklart på dansgolvet, så efter middagen är det dags för kvällens DJ att ta vid. Baren, som med sin storlek bjuder in till mycket trevligt umgänge, öppnar upp och festen är igång. Fira in julen tillsammans och låt kvällen bli sen.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 40 till 150 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll längs med kanalen
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande