let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på 7a strandsvägen

en kunglig julatmosfär

se våra tjänster

7a strandvägen

7A Strandvägen är beläget bara några minuter från Dramaten i Stockholm och erbjuder en kunglig upplevelse för er julfest. Precis som i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander på Dramatens scen, kan ni nu uppleva en liknande julatmosfär i 7A Strandvägens eleganta festvåningar. Här möts ni av en glittrande kungsgran i entrén och doften av pepparkakor välkomnar er från vinterkylan. I bakgrunden hörs stämningsfull julmusik som sätter tonen för kvällen.

kvällens höjdpunkter

Ankomst och glögg

Vid ankomst till 7A Strandvägen möts ni av den gnistrande kungsgranen och en välkomnande julatmosfär. En varm glögg serveras, och ni kan njuta av den mysiga stämningen innan det är dags att sätta er till bords.

Julbord i eleganta festvåningar

Den ståtliga paradvåningen är smakfullt julpyntad med levande ljus, amaryllis och girlanger. Från burspråkens fönster har ni en förtrollande utsikt över Nybroviken och skärgårdsbåtarna. En brasa sprakar välkomnande i salongen, och här kan ni avnjuta ett dignande julbord med alla klassiska delikatesser. Sillar, skinkor, småvarmt och julgodis dukas upp, och tonerna från snapsvisor fyller salarna.

Bartid och dans

Efter det generösa och välsmakande julbordet bryter ni taffeln och byter salong. Baren är öppen, och en DJ står redo vid mixerbordet. Det finns inget bättre sätt att avsluta kvällen än med dans och festlig stämning efter en härlig julmiddag.

group icon
7A Strandvägen kan rymma sällskap från 10 till 60 personer för en kunglig julatmosfär
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande