let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på moderna

en magisk kväll

se våra tjänster

moderna museet

Välkommen till Moderna Museet för en minnesvärd julupplevelse! På Skeppsholmen har vi skapat en unik plats där kreativitet och förstklassig matlagning möts i en omgivning med en av Stockholms mest magnifika utsikter.

kvällens höjdpunkter

Fördrink med panoramavy

Ert äventyr på Moderna Museet börjar med en välkomnande fördrink i museets egen bar. Njut av utsikten över Djurgården, Strandvägen och Nybroviken från vår terrass och inled kvällen på ett avslappnat och festligt sätt.

Julmiddag i tre rätter

Efter en härlig fördrink fortsätter ni in i restaurangen för kvällens julmiddag. Vår julmeny står i fokus, och i kombination med våra stilfulla och festliga omgivningar skapar ni en magisk stämning där Stockholms vinterskönhet ger den perfekta inramningen. Njut av en gastronomisk resa och låt vardagen kännas avlägsen.

Julbar och dansgolv

Kvällen avslutas med möjligheter till barhäng och dans på Moderna Museets dansgolv. Här finns idealiska förutsättningar både för de som vill festa och de som föredrar en mer avslappnad lounge-atmosfär. Att avsluta en lyckad kväll med utsikt över ett vinterprytt Stockholm är alltid en riktig höjdpunkt.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 150 till 250 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande