let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på operaterassen

en spektakulär julupplevelse

se våra tjänster

operaterassen

Operaterrassen är en av Stockholms verkliga festklassiker och erbjuder en oslagbar kombination av ett av landets bästa kök och en av landets bästa utsikter. Här kan du låta julstämningen svepa över dig medan du blickar ut över Gamla Stan, Strömkajen och Stockholms slott. Detta panoramiska vykort blir ett minne för livet.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel med utsikt

Julfesten på Operaterrassen inleds med en trevlig fördrink i den klassiskt eleganta Stenbaren. Här skapas en pampig och trevlig mingelmiljö, och med hjälp av husets stilrena juldekorationer blir inramningen perfekt. Gästerna kan blicka ut över det kyliga vinterlandskapet i Stockholm och låta den varma julstämningen infinna sig.

Julbord med enastående utsikt

Efter välkomstdrinken går gästerna till Operaterrassens middagsdel för att avnjuta ett överdådigt julbord. Den fantastiska utsikten blandas med dofterna av aptitretande rätter. Att summera det gångna året till smaker skapade av husets prisbelönta kök är en underbar upplevelse.

Bar och dansgolv

Efter middagen väntar festen! Baren öppnar och dansgolvet blir scenen för festligheter där gästerna kan njuta av goda drinkar och dansa till det sena natt. Det är det perfekta tillfället att låta vardagen kännas riktigt avlägsen.

group icon
Operaterrassen kan välkomna sällskap från 30 till 275 personer för en spektakulär julupplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande