let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på skansen

historisk charm och jultraditioner

se våra tjänster

skansen

En julfest på Skansen erbjuder en unik och historisk upplevelse i en oas bortom den moderna och stressiga vardagen. Här hyllas historia och traditioner, och Skansen erbjuder en mångfald av lokaler för både traditionella och moderna arrangemang. Oavsett om ni vill uppleva historiens vingslag på Högloftet eller avnjuta Stockholms bästa utsikt från Solliden, finns här något för alla smaker.

kvällens höjdpunkter

Stämningsfull fördrink

Ert äventyr på Skansen inleds med en stämningsfull och julig fördrink. Ni kan välja att njuta av fördrinken i någon av Skansens klassiska miljöer, eller bara luta er tillbaka i den oslagbara julkänslan som genomsyrar området.

Middag i historisk atmosfär

Efter den välkomnande fördrinken fortsätter ni in i huvudlokalen för kvällens middag. Solliden, Högloftet, Nyloftet och Gustavianska våningen är alla unika på sina sätt, men de delar en passion för förstklassig mat och dryck. Här kan ni njuta av ett av Stockholms mest klassiska julbord och lämna vardagen bakom er.

Bar och dans

Efter den ljuva middagen väntar ett par timmar med bar och dansgolv. Det är det perfekta tillfället att summera en fantastisk kväll och dansa in natten med en förtrollande utsikt över ett vintrigt Stockholm.

group icon
Skansen välkomnar sällskap från 50 till 200 personer för en stämningsfull julupplevelse på en av Stockholms mest ikoniska platser
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande