let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på villa elfvik

julupplevelse vid stockholms inlopp

se våra tjänster

villa elfvik

Lidingö och julfest är en oslagbar kombination. Här möts en fantastisk natur och ett vattennära läge, allt på bekvämt avstånd från Stockholms city. Elfvik Strand, beläget på östra Lidingö, är en verklig pärla med sina stilrena lokaler och ingredienser som gör den till den perfekta platsen för en minnesvärd julfest. När du är här kan du njuta och förundras över hur något så nära kan kännas så avlägset.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel med utsikt

Julfesten på Elfvik Strand börjar med en underbar utsikt över Stockholms inlopp. Gästerna välkomnas till vardagsrummet, där en öppen spis sprider värme och stämning. Här inleds festen med ett glas mousserande vin. Det är en oslagbar inledning på vilket evenemang som helst. Gästerna kan koppla av, mingla och låta julstämningen svepa över dem.

julinspirerad trerätters middag

Efter välkomstdrinken är det dags för Elfvik Strands välrenommerade kök att ta över scenen. Med underbara råvaror och en charmig miljö som bakgrund bjuds gästerna på en smakrik julinspirerad trerätters middag. Här kan de njuta av julens bästa smaker medan de försjunker i de hemtrevliga och tidlösa lokalerna som låter vardagen kännas avlägsen.

Bar och dansgolv

Efter middagen väntar festen! Baren öppnar och dansgolvet blir till en scen där gästerna kan njuta av goda drinkar och sköna dansrörelser. Julfesten avslutas med att gästerna dansar in vinternatten från första parkett.

group icon
Villa Elfvik kan välkomna sällskap från 30 till 400 personer för en minnesvärd julupplevelse vid Stockholms inlopp
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande