let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på Flädie Vingård

med viner från skånska slätten

se våra tjänster

Flädie Mat & Vingård

Välkommen till Flädie Mat & Vingård, en genuin och fridfull vingårdsmiljö mitt i den pulserande Öresundsregionen. Här omges ni av den lummiga skånska landsbygden med utsikt över vinrankor, pittoreska kyrktorn och den böljande lundaslätten. Denna pärla, belägen på den skånska slätten, nås på ca 10 minuters avstånd från Lund och 15 minuter från Malmö.

kvällens höjdpunkter

Guidad vingårdstur

Ert besök på Flädie Mat & Vingård kan förslagsvis inledas med en guidad tur genom den fascinerande vingården och en utforskning av vinproduktionen. Lär er mer om vintillverkningens konst och njut av den lantliga atmosfären.

Fördrink och tilltugg

Efter turen kan ni avnjuta en uppfriskande fördrink med tilltugg i kvällssolen. Njut av sommarens ankomst och låt feststämningen sprida sig bland vinrankorna.

Trerätters middag med vinpaket

Efter fördrinken samlas ni i lokalen för kvällens höjdpunkt - middagen. Här väntar en fantastisk trerätters måltid med vinpaket innehållande viner direkt från vingården. Njut av de kärleksfullt tillagade rätterna och de lokala vinernas unika smaker.

Bar och dansgolv

Efter middagen är det dags för underhållning. Självklart finns det en bar och dansgolv där ni kan njuta av en ljus sommarnatt och dansa tills natten blir sen.

group icon
Flädie Mat & Vingård välkomnar sällskap från 30 till 160 personer för en minnesvärd sommarfest i hjärtat av Skåne
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande