let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på High Court

där nutid möter det gamla

se våra tjänster

High Court

Välkommen till High Court, den historiska Hovrättsbyggnaden belägen på bekvämt promenadavstånd från Malmös centralstation. Här, med en enastående utsikt över slottsparken och Malmös pittoreska kanal, förenas det moderna med det traditionella. Denna kulturminnesmärkta byggnad utgör den perfekta platsen för en minnesvärd sommarfest i en exklusiv miljö.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel på uteserveringen

Er sommarfest inleds med ett förtjusande välkomstmingel på den trevliga uteserveringen, som ligger precis intill kanalen. Här kan ni släppa taget om vardagens stress och istället omfamna sommarkänslan som omger er.

Trerätters middag

Efter det avkopplande välkomstminglet förflyttar ni er till middagslokalen, där en enastående trerätters meny väntar. Njut av varje noga komponerad rätt medan ni fördjupar era relationer och skapar minnen.

Bar och DJ

Efter den utsökta middagen är det dags för kvällens underhållning. Baren öppnar och kvällens DJ sätter tonen för en minnesvärd fest. Dansa, skapa oförglömliga stunder och njut av kvällen långt in på småtimmarna.

group icon
High Court välkomnar sällskap från 50 till 240 personer för en minnesvärd sommarfest där nutid och historia möts i Malmös hjärta
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande