let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på MJ's

cocktails, musik och god mat

se våra tjänster

MJ's

Välkommen till MJ's, en av Malmös mest heta mötesplatser. Här kan du välkomna dina kunder eller kollegor till en minnesvärd kväll som erbjuder det bästa av cocktails, musik och gourmetmat. MJ's lokaler är en inspirerande blandning av stil och skoj, där blommor och flamingos smälter samman till en förtrollande atmosfär. Det är som att kliva in i en annan värld, trots att du befinner dig mitt i city, bara ett stenkast från Lilla Torg.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink

Kvällen inleds med en uppfriskande välkomstdrink som sätter tonen för en kväll full av spänning och njutning.

Middagsupplevelse

Efter välkomstdrinken samlas ni runt bordet för en gastronomisk resa ni sent kommer att glömma. På MJ's uppmuntras det sociala samvarot vid middagsbordet, där ni delar på rätter och skapar livliga diskussioner. Inspirationen för maten hämtas från hela Medelhavet, både vad gäller ingredienser och tillagningsmetoder.

Dansgolv och DJ

Efter den enastående middagen är det dags att ge sig ut på dansgolvet. DJ:n är redo att få er att röra på er till härliga beats. Här kan ni njuta av stämningen och dansa kvällen lång.

Fantastiska cocktails

Om du är sugen på en fantastisk cocktail, är stans snyggaste bar öppen och erbjuder ett brett utbud av kreativa drinkar som är perfekta för att förlänga sommarkvällen.

group icon
MJ's välkomnar sällskap från 20 till 60 personer för en minnesvärd sommarfest i Malmös hjärta med cocktails, middag och dans
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande