let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på lokal 17

citypuls vid vattnet

se våra tjänster

lokal 17

Välkommen på en sommarfest i härlig och social miljö med vattnet precis utanför dörren. Lokal 17 huserar i Studiohuset längs med kanalen och nås med några minuters promenad från Malmö centralstation.

kvällens höjdpunkter

mingel och somrig drink

Här påbörjas kvällen med lite trevligt mingel och en somrig drink med tilltugg. Grillen är igång och förväntningarna är höga. Med all rätt, för bakom denna restaurangpärla står två av Malmös mest prisade kockar.

grillbuffé

Efter fördrinken bjuds det på en fantastisk och välsmakande grillbuffé, där säsongens råvaror kombineras med olika smaksättningar och goda tillbehör. Till detta serveras självklart ett urval av goda och passande drycker. Luta er tillbaka och njut av stunden, den goda maten och att sommaren är på ingång.

dansgolv och bar

En kväll på Lokal 17 avslutas självklart på dansgolvet, så efter middagen är det dags för kvällens DJ att ta vid. Baren, som med sin storlek bjuder in till mycket trevligt umgänge, öppnar upp och festen är igång. Fira in sommaren tillsammans och låt kvällen bli sen.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 40 till 150 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll längs med kanalen
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande