let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på holmanäs gård

minnesvärd kväll nära havet

se våra tjänster

holmanäs gård

Holmanäs Gård, belägen strax utanför Höllviken ca 20 minuter från Malmö, är en äkta pärla. Omringade av böljande sädesfält och med havets horisont som vy infinner sig sommarkänslorna. Gårdens festlokal är en härlig mix av rustik skönhet och modern elegans. De råa betonggolven och de vitkalkade stenväggarna skapar en spännande kontrast, och de generösa fönstrena släpper in det naturliga ljuset. Här kan ni verkligen sätta er egen prägel på festen och skapa en atmosfär som är helt unik. Gården, som har anor från 1800-talet, har blivit varsamt renoverad och är nu en vacker miljö för olika typer av evenemang.

kvällens höjdpunkter

välkomstdrink på terassen

Festen börjar på den charmiga terrassen, där ni kan avnjuta en somrig välkomstdrink med den underbara utsikten som bakgrund.

grillbuffé

När solen sänker sig över landskapet är det dags att förflytta sig till middagslokalen, där ni kan sätta er bekvämt och njuta av en läcker grillbuffé. De stora fönstren mot terrassen ger er en fantastisk ljusupplevelse under sommarkvällen.

festen fortsätter

Efter middagen är det dags att festa loss. Vår DJ är redo att hålla igång stämningen, och baren öppnar upp för era önskade drycker. Dansa in i småtimmarna och upplev livet på landet för en stund.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 30 till 100 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd sommarkväll på Holmanäs Gård
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande