let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på kallbadhuset

en natt vid öresund

se våra tjänster

Ribergborgs Kallbadhus

Välkommen till Ribersborgs Kallbadhus, en historisk pärla vid vattnet som blickar ut över Öresund, Turing Torso och Köpenhamn. Kallbadhuset, invigt 1898, är Nordens största, bäst bevarade och mest besökta kallbadhus, och här hittar du en restaurang som är lika förtrollande som platsen själv.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel

Kvällen inleds med en uppfriskande välkomstdrink och tilltugg. Om vädret är på er sida, njut av detta på den underbara terrassen som erbjuder en oslagbar utsikt över Öresund.

Middag med havsbris

Därefter samlas ni vid dukade bord i den charmiga restaurangen. Här välkomnas ni av dofter från köket när ni avnjuter en härlig sommarbuffé. Restaurangen ligger i direkt anslutning till terrassen, så ni kan fortsätta njuta av den fantastiska utsikten och närheten till Malmö city medan ni äter.

Kaffemingel under stjärnhimlen

Efter middagen kan ni avsluta kvällen med ett trevligt kaffemingel utomhus. Matsalen förvandlas till en nattklubb komplett med bar, DJ och dansgolv, så ni kan dansa in natten medan stjärnorna lyser över Öresund.

group icon
Kallbadhuset välkomnar sällskap från 50 till 100 personer för en minnesvärd sommarfest vid Öresund
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande