let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på villa elfvik strand

en oas vid stockholms inlopp

se våra tjänster

villa elfvik strand

Lidingö och sommarfest är den ultimata kombinationen. Här förenas en fantastisk natur med en pittoresk kustnära plats, allt inom bekvämt räckhåll från Stockholm city. Villa Elfvik Strand är en av de nya skatterna på Lidingö. Denna modernt eleganta plats, belägen på östra Lidingö, erbjuder ingredienser som är skapade för att göra sommarfester minnesvärda. Njut och fascineras av hur något så nära kan få vardagen att kännas så avlägsen.

kvällens höjdpunkter

fördrink med utsikt

Er kväll på Villa Elfvik Strand börjar med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp. Koppla av och njut av en uppfriskande fördrink från den mysiga utomhusplatsen, en oslagbar inledning på vilket evenemang som helst. Mingla, slappna av och låt sommarkänslorna flöda fritt.

somrig middag

Efter den njutna fördrinken tar Villa Elfvik Strands ryktbara middag över scenen. Här serveras utsökta råvaror i en förtrollande atmosfär, en enkel kombination som garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Smaka på sommarens bästa rätter och låt de hemtrevliga och retroinspirerande lokalerna transportera er långt bort från vardagen.

bar och dansgolv

Efter middagen väntar en livlig bar och dansgolv där utsökta drinkar möter glädjefyllda rörelser. Avsluta kvällen med att dansa in den ljusa sommarnatten från första parkett.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 30 till 400 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande